Informatie

Inschrijving en kosten

De kosten van deelname bedragen:

160 € voor huisartsen/onderzoekers.
80 € voor aios en aiotho’s
48 € voor studenten geneeskunde

Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. U betaalt uw deelname online.

Annulering

Annulering van inschrijving kan uitsluitend schriftelijk bij het NHG. U heeft twee weken bedenktijd. Tot drie weken voor aanvang van het evenement betaalt u € 30,00 administratiekosten. Bij annulering korter dan drie weken voor aanvang van het evenement betaalt u het totale deelnamebedrag. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Accreditatie

De NHG-Wetenschapsdag is geaccrediteerd voor 5 uur onder nummer: 324233

Route en parkeren

Parkeergelegenheid

Zie voor parkeergelegenheden deze folder van het VUmc (pdf)

Per Auto

Op de website van VUmc vindt u een routeplanner (www.VUmc.nl/adressen). Vanuit alle richtingen kunt u op de rondweg ten zuiden van Amsterdam komen, de A10. U volgt die rondweg tot de afslag S108 Zuid/VUmc. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf om bij VUmc te komen (zie pagina 7). De bezetting van de parkeergarages P1 en P2 wordt op de ANWB borden op de Amstelveenseweg en de De Boelelaan aangegeven.

Openbaar vervoer

VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Het dichtstbijzijnde NS-station is station Amsterdam Zuid/WTC; vanaf dit station is het ongeveer twintig minuten lopen of u kunt verder reizen met het openbaar vervoer. Zie voor actuele reisinformatie www.ns.nl en www.gvb.nl.